De Vier Seizoenen Zomer Nieuwsbrief

header-nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief mei 2017

 
 

Beste Visitor,

De tijd om er warmpjes bij te zitten op onze terrassen is weer aangebroken. De afgelopen weken hebben we met zijn allen weer kunnen wennen aan het lekkere zonnetje in de lente. Maar de zomer typeert zich natuurlijk doordat de zon zich langer dan een paar dagen laat zien. En natuurlijk is er ook deze zomer weer genoeg te genieten; ook culinair. Zo krijgen we bijvoorbeeld op 23 juni weer een nieuwe à la carte menukaart en staat de maand juli in het teken van Kreeft en Fruit de Mer. Wij hebben de zomer in ieder geval weer in onze bol!

 

In deze nieuwsbrief

  • Gratis Wijnproeverij!!
  • PinksterMenu
  • Lekker luieren op zondag!
  • Papa doet even niets!
  • Ons Voorterras.
  • Waan jezelf in Frankrijk!
 

wijnproeverij menu

Gratis Wijnproeverij!!


Wijn, een bijzondere drank. Maar wat maakt wijn nu zo bijzonder en welke wijnen drink je wanneer en waarom? Veel van deze geheimpjes verklappen wij op zondag 28 mei. Dan kun je gratis meer dan 30 verschillende wijnen proeven, speciaal voor deze gelegenheid uitgezocht door Wereld Wijnen uit Lisse. Natuurlijk zullen er ook de nodige hapjes staan. En hadden we al gezegd dat het gratis is? Wel graag een plekje reserveren voor de wijnproeverij via info@wereld-wijnen.com.

Wilt u deze avond culinair afsluiten. Dat is geen probleem. Wij hebben een heerlijk 4-gangen menu met bijpassend wijnarrangement. Natuurlijk kunt u ook à la carte kaart eten als u dat liever wilt.


Lees verder...


PinksterMenu.

bavette zomer 2015Krijg je in de eerste week van juni de geest om naar Restaurant De Vier Seizoenen te komen? Op 4 & 5 juni is het Pinksteren. Je kan natuurlijk zelf koken, maar het is toch ook heerlijk je op deze dag te laten verwennen? Speciaal voor deze gelegenheid hebben we van vrijdag 2 t/m zondag 5 juni een PinksterMenu samengesteld. Heerlijke Lamsbout, maïssoep en andere culinaire hoogstandjes om dit feest te vieren. Een 4-gangenmenu dat u niet mag missen.
Reserveren kan door te bellen met  0252-418023 of te klikken op deze link.

Lees verder...  
 

Lekker luieren op zondag!

lazy sunday5Zet zondag 11 juni maar vast in je agenda, want dan doe je helemaal niets! Je schenkt niet eens je eigen drankjes in. Want die zondag is het weer tijd voor onze Lazy Sunday Afternoon. Van 14:00 tot 17:30 uur laat je, je heerlijk bedienen en geniet je van bijzondere wijnen van Wereld Wijnen, van oesters, sushi, verschillende kaasjes en nog veel meer. Dat alles wordt nog eens extra bijzonder dankzij livemuziek van ‘De Afternooners’. Reserveren kun je door te klikken op deze link of te bellen met 0252-418023.

Lees verder...


Papa doet even niets!

vaderdag


Vaderdag
, de dag dat je vader, je man of opa even in het zonnetje wordt gezet. Een ontbijtje op bed en een mooie tekening, dat hoort er natuurlijk bij. Maar je kunt deze Vaderdag nog extra bijzonder voor hem maken, door zijn smaakPAPillen eens extra te verrassen. Van vrijdag t/m zondag 18 juni kun je hem trakteren op een heerlijk 4-gangenmenu bij Restaurant De Vier Seizoenen. Dan voelt hij zich die dag even extra speciaal!

Wilt u reserveren? Dat kan via deze link of door te bellen naar 0252-418023.

Lees verder...Ons Voorterras.

 

voorterras4 verkleindVanzelfsprekend ben je van harte welkom om binnen in ons restaurant te komen eten. Maar we nodigen je ook graag uit ons voorterras eens uit te proberen. Het zonnetje schijnt lekker in je gezicht terwijl je van een lekkere borrel geniet met een heerlijk hapje erbij. Want wat we je ook zeker aanraden is onze speciale terras-lunchkaart.


Klik hier voor onze speciale terras-lunchkaart 

   

Waan jezelf in Frankrijk!

 

patioterras1 nieuwsbriefAan de achterzijde van ons restaurant bevindt zich het patioterras, waar je heerlijk kunt relaxen van onze gerechten of lekker kunt borrelen met een hapje en een drankje terwijl je, je in Mediterraanse sferen begeeft. Geniet van het gevoel alsof je ver weg in Zuid Frankrijk op vakantie bent, terwijl je ‘gewoon’ bij ons op het terras zit.


 

 

Uitschrijven
Powered by AcyMailing