Werken bij ons

IMG_4405.jpeg

Kom jij ons team versterken? Onze gasten verrassen met mooie seizoensgerechten in een gezellige sfeer, dat is wat wij het allerliefste doen! Maak ook jíj het de gasten graag naar hun zin en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

We zijn namelijk op zoek naar een horecatoppers M/V die bij ons in de bediening willen werken: een vaste medewerker vanaf 20 jaar ongeveer 4 dagen per week                                      Geïnteresseerd? Bel, mail of app ons!

 

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een modern, eigentijds restaurant in Lisse. Naast Ton en Ellen Freriks, de eigenaren, bestaat het team uit zeven vaste medewerkers.

Onze keukenbrigade

Chef-kok Peter Rodewijk runt samen met souschef Wouter Smit de keuken, beiden gediplomeerd SVH leermeester. Elk jaar heeft de keuken plaats voor meerdere leerlingen (BOL en BBL) en diverse stagiaires. Op dit moment zijn er meerdere vacatures Bel of mail ons voor een sollicitatie 

 

SVH leerlingen en stagiaires leiden wij op

Ton en Ellen Freriks hebben samen met gastvrouw Laura Slobbe de leiding over het restaurant en de bediening. Ook hier vragen wij regelmatig SVH leerlingen en stagiaires uit de verschillende opleidingen om Ton, Ellen en hun team te ondersteunen.

 

Onze Bed & Breakfast

Tevens verzorgt Ellen met Astrid onze Bed & Breakfast met 4 moderne kamers die boven het restaurant via een eigen opgang te bereiken zijn. Werktijden op bijvoorbeeld maandag en zaterdag van ongeveer 8.00-13.00 uur. Verzorgen van de ontbijtjes en reinigen en netjes maken van de kamers en gemeenschappelijke ruimten.

 

Restaurant De Vier Seizoenen zoekt:

zelfstandig werkend kok m/v

In ons vaste team, bestaande uit een chef-kok,

sous chef-kok, leerling kok en stagiaire,

vervul jij een belangrijke rol.

Wij bieden een veelzijdige vaste baan

 3 tot 5 dagen in een stabiel team met ambities

goed salaris, goede secondaire arbeidsvoorwaarden in een gezellige werksfeer met doorgroei mogelijkheden.

Iets voor jou? Bel of mail naar Ton Freriks.

Tevens zoeken wij een

gastheer en leerling kok m/v

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252-418023

Restaurant De Vier Seizoenen BV

Heereweg 224 2161 BR LISSE

Solliciteer direct!

Voel jij je geroepen om ons fulltime of parttime te helpen? Wil jij ervaring opdoen in de bediening, als keukenmedewerker, of als afwashulp? Bel, schrijf of e-mail ons met je CV. Ook voor stageplaatsen nodigen we jou van harte uit contact met ons op te nemen.
 

Ton en Ellen Freriks
Restaurant De Vier Seizoenen
Heereweg 224
2161 BR LISSE
Tel: 0252-418023
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Created by: Free Design