Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

| HOOFDGERECHTEN |

 

Nieuwe kaart met ingang van 16 oktober 2021

 

Somosa │ zoete aardappel │ chutney van peer│ verse vijg │geitenkaas │ yoghurt │ amandel │ vegetarisch

21

 

Snoekbaars filet │ atjar van Chinese kool en pompoen │stamppot van aardappel en biet │ spinazie │ saus van zoethout 

23

 

Rode poon filet │ op de huid gebakken │ risotto van poulpo │paddenstoelen │ spinazie │ salsa van kruiden met truffel

23

 

Wilde eendenborst │ op het karkas gebraden │ lavas gnocchi ‘s │saus van rode wijn │ abrikoos │ rode kool  │ gestoofd boutje

24

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Tournedos │ Iers rundvlees │ mousseline van aardappel en gestoofde ui │knolselderij │ spruitjes │ saus van rode wijn & Madeira

29

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Kalf ribeye │ romige pasta │ schorseneren │ paddenstoelen │saus van rode wijn en “beurre café de Paris”

23

  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Hoofdgerecht │ menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening                                                                                 

23

  • Wildmenu + 2
  • Extra eendenlever krullen + 6

 

Portie frites │ huisgemaakte mayonaise   

4.40

 

Menu De Vier seizoenen (per tafel te bestellen)

  • 4-gangen menu (voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht)   -   43
  • 5-gangen menu (met kaas gerecht)   -   49
  • 5-gangen menu (met tussen- en kaas gerecht)   -   56

 

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

 

 

Created by: Free Design