Hoofdgerechten
Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslis zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!
| HOOFDGERECHTEN |
Rendang │ jack fruit │ gebrande pinda │ krokante ui ǀ kokosmelk ǀ Pandan rijst │ salade van komkommer en radijs │ cassave kroepoek
24
Dorade filet │ gebakken │ sepia pasta │ spinazie │ gebakken tomaat, olijf en kapper-appel │ saus van schelpdieren en saffraan
26
Noordzee schol filet │ gebakken │ crème van bloemkool en miso │snijbiet │ edamame │ saus van Hollandse garnalen
26
Kalfslende │ rosé gebraden │ mousseline met gesmoorde ui │groene asperge │ meiknol │ saus van Epoise
26
Runder rib eye 250 gram Iers │ gewokte groenten │ Udon noedels │ rettich met tai-soy │ saus van rode wijn en geroosterde knoflook
37
Lamsschenkel │ gestoofd │ rozemarijn │ knoflook │grove groenten │ jonge aardappel │ in eigen jus
29
Hoofdgerecht │ van ons menu De Vier Seizoenen │wisselend │ vraag onze bediening
26
Portie frites │ mayonaise
5
Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!
Bekijk hier de complete nieuwe kaart vanaf 19 augustus. Neem hier een kijkje.