Nagerechten

 

Een echte specialist in nagerechten bedenkt en bereidt voor jou de heerlijkste desserts. Ook hier weer zijn het ingrediënten passend bij het betreffende seizoen. Niet alleen een feest voor je smaakpapillen, maar ook jouw ogen zullen worden verwend.

 

| NAGERECHTEN |

 

 

 

Aardbei cheesecake │ in sinaasappel en tonkaboon gemarineerde │aardbei │ ijs van geiten yoghurt │ saus van aardbei 

9.80

Rietvallei ǀ rode muscat ǀ Robertson ǀ Zuid-Afrika ǀ 7,40

 

Proeverij │ chocolade en mokka │mousse │ parfait │ tiramisu │ sorbet

9.80

Romate ǀ pedro ximénez ǀ sherry ǀ Jerez de la Frontera ǀ 8.00

 

Huisgemaakte cake │ maanzaad │ walnoot │ kokos │Kir Royal sorbet │ blauwe bes │ crème fraîche │ cassis coulis 

9.80

Banyuls ǀ grenache ǀ 5 ans d’age ǀ Frankrijk ǀ 7,60

 

Grand dessert │ voor alle gasten aan tafel │om met elkaar te delen │ prijs per persoon

12.50

2 bijpassende halve glazen ǀ wisselend ǀ vraag onze bediening 8,80

 

Grand dessert │ helemaal voor jezelf │ per persoon │13.00   

2 bijpassende halve glazen ǀ wisselend ǀ vraag onze bediening 8,80

 

Kaas plateau │ assortiment │ 5 soorten │internationaal │ kletzenbrood │ honing

16.00

Port ǀ Late bottled vintage 7,60 ǀ 10 years 8,60 ǀ 20 years 11,00 ǀ colheita 9,60

 

Dessert van ons menu De Vier Seizoenen │dagelijks wisselend │ seizoensgebonden   

9.80

Wisselend ǀ vraag onze bediening ǀ bijpassend

 

Bonbons van Patisserie Vermeer │ lekkernijen │wit, melk en puur │ per 6 stuks

9.80

 

Speciale koffie │ Irish │ Spanish │ Italian │ Dutch │ Kiss of Fire │ French │

vraag of wij je favoriete smaak kunnen maken ǀ

vanaf 8.80

 

Bekijk hier de complete nieuwe kaart vanaf 19 augustus. Neem hier een kijkje.

Created by: Free Design