Menu De Vier Seizoenen
Wil je je laten verrassen door onze bevlogen keukenbrigade? Kies dan voor het Menu De Vier Seizoenen! Een dagelijks wisselend 3-, 4-, 5- of 6-gangen specialiteitenmenu dat onze chef-kok graag klaarmaakt en zelf overheerlijk vindt om te eten. Uiteraard zijn de gerechten en ingrediënten, maar ook de geserveerde wijnen, geselecteerd op het betreffende seizoen. Het menu wisselt zeer regelmatig, zodat je altijd van nieuwe, verrassende en vooral smakelijke gerechten kan genieten!
Menu De Vier Seizoenen
Pastrami van kalfsvlees │ Cubaanse wijze │ Pecorino
mango chutney │ groene peper │ oregano en komijn
* * *
Romig soepje │ van kreeft en schaaldieren │ kruiden │
schaaldier salade │ crème fraiche
* * *
Parelhoen filet │ medium gebraden │ saffraan risotto │
groene groenten │ saus van rode wijn en gepofte knofllok
* * *
Gekonfijte bospeen│ Firma Aanhane Noordwijkerhout | walnoot |
crumble van drop | roomijs van anijs | Griekse yoghurt | coulis van rode biet
3-gangenMenu 42
Voor- of tussen-, hoofd-, en nagerecht
Wijnarrangement 3 glazen 22
4-gangenMenu 47
Wijnarrangement 4 glazen 28.80
5-gangenMenu 52
Wijnarrangement 5 glazen 36.00
6-gangenMenu 59
Wijnarrangement 6 glazen 42.00
│ Bier arrangement │
4 glazen 19.00 │ 5 glazen 24 │ 6 glazen 29
│ Kindermenu │
Vraag naar de mogelijkheden