Wine & Spice - East meets west

Wine and spice.pngOp donderdag 16 november om 18:00 uur presenteren restaurant Dragon Town en De Vier Seizoenen trots opnieuw het culinaire evenement: East meets West - Wine and Spice. Het belooft een onvergetelijke avond te worden waarbij het beste van het Oosten en het Westen in de vorm van een table d'hote samenkomen.

 

Voor de tweede keer bundelen deze twee gepassioneerde horecaondernemers hun krachten om een exclusief zes gangen diner te serveren. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld en wordt begeleid door niet één, maar twee passende wijnen van topkwaliteit. In totaal worden er twaalf exclusieve wijnen geserveerd, speciaal geselecteerd om jouw culinaire ervaring compleet te maken. De prijs is € 99,50 per persoon voor een 6-gangen Menu inclusief 12 wijnen. 

 

Laat je verrassen door de verrukkelijke smaakcombinaties van de chefs en sommeliers. De gerechten zijn samengesteld uit de beste ingrediënten van over de hele wereld, en worden verfijnd met kruiden en specerijen uit het Oosten en het Westen.

 

Dit is een kans die je niet mag missen! Reserveer snel een tafel voor deze bijzondere avond vol culinaire hoogstandjes en wijn-spijs combinaties. Bel 0252-418023 of naar 0252-414018. Wij beloven je een avond om nooit te vergeten. PS de avond is Table d'hote, als u samen komt schuift u aan bij andere gasten!!!

 

East Meets West

 

Donderdag 16 november 2023, aanvang 18:00 uur

Locatie: De Vier Seizoenen op 't Vierkant in Lisse

Wijnspijs avond De Vier Seizoenen

in samenwerking met Dragon Town

 

Prijs 99.50 p.p. Inclusief amuses, bruisend aperitief

en 12 halve glazen bijpassende wijn

 

Created by: Free Design